Start binnen 1 werkdag
Spoed? Binnen 8u contact!
Online èn offline

Een nieuwe impuls aan je loopbaan

We brengen een groot deel van ons leven door op de werkvloer. Dat maakt het ontzettend belangrijk dat we het daar naar ons zin hebben. Een positieve werksfeer en werk waar we energie van krijgen is daarbij onmisbaar. Kom je plots zonder werk te zitten, word je niet (meer) blij van je werk of wil je graag weten wat je allemaal nog meer kunt, dan kan loopbaanadvies daarbij helpen.

Ik wil iets anders

Je loopt rond op je werk en denkt ‘is dit het?’. Hoewel het ooit misschien je droombaan leek - of zelfs toen al niet - vraag je je af of er niet is is dat beter bij je past. En dat is niet zo gek. Met elk stukje werkervaring dat je opdoet, krijg je namelijk een beter beeld van wat je wel en niet leuk vindt én doe je nieuwe vaardigheden op. Blijkt je werk te bestaan uit te veel van de niet zo leuke dingen of gaat de uitdaging verloren, dan moet er iets veranderen om het plezier in je werk te behouden.
 
Maar hoe vertaal je dat naar veranderingen in je functie? Welke mogelijkheden biedt je huidige werkgever? Of geldt de omgekeerde situatie: is je functie veranderd en vraag je je af of je nu nog in het functieplaatje past? Met een loopbaantraject formuleren we samen een concreet antwoord op die vragen. We kijken naar de elementen die jij belangrijk vind in je baan en maken een concreet actieplan.

Ik wil weer aan het werk

Komt je functie te vervallen of ben je ontslagen, dan word je ineens met beide benen op de grond gezet. Je bent je stabiliteit kwijt en wilt waarschijnlijk zo snel mogelijk weer aan het werk. Hoewel je het misschien niet zo ervaart, heb je nu wel de mogelijkheid om ‘blanco’ te beginnen. Je hebt de ruimte om op een rij te zetten wat je zoekt in een baan, zonder dat je hoeft te passen en meten binnen je huidige functie. Ik zoek samen met jou uit wat het beste bij je past en help je gericht te zoeken naar een nieuwe baan.

Ik wil leidinggeven of zelfstandig ondernemen

Je behaalt goede resultaten en wilt graag een stapje hogerop. Of je overweegt zelfs om helemaal voor jezelf te beginnen. Hoe pak je dat dan aan en hoe weet je of dat ook echt bij je past? Een loopbaancoach kan je helpen om dat uit te zoeken.
 
Bij leiderschap en zelfstandig ondernemen komen kwaliteiten kijken die je vaak niet nodig hebt als je puur als werknemer aan de slag bent in een bedrijf. Je krijgt meer verantwoordelijkheden en moet mensen en/of projecten zelf aansturen. Ik zet met je op een rij wat er allemaal bij komt kijken en hoe je dat het beste aan kunt pakken als je ervoor kiest om de switch te maken.