Ondersteuning tijdens Corona crisis

2 april 2020 door Mirjam Engelkes
coronavirus

Mentalfit is er om jou te ondersteunen, ook nu. De begeleiding vindt in aangepaste vorm plaats, gebaseerd op de actuele richtlijnen van het RIVM en de overheid.

  • Face to face gesprekken zijn mogelijk, mits wij beiden klachtenvrij zijn. 
  • Met sommige opdrachtgevers is afgesproken dat er momenteel geen face to face contact plaatsvindt. Je begeleiding vindt online plaats of wordt uitgesteld tot het moment dat face to face contact weer mogelijk is.
  • Heb je klachten? Dan is face to face begeleiding niet mogelijk. Wel kan de begeleiding online plaatsvinden. Dit is ook mogelijk als face to face contact niet haalbaar of niet comfortabel voor jou is. Online begeleiding kan op 3 manieren.
  1. Telefonisch
  2. Beeldbellen via de AVG-proof online omgeving WeSeeDo.  Het is van belang dat je beschikt over een computer met een goedwerkende internetverbinding en dat je niet gestoord wordt tijdens onze afspraak.
  3. E-coaching. Via email wisselen we berichten uit over jouw vraag via de beveiligde coachomgeving Pluform. Het voordeel is dat je je berichten thuis kunt schrijven en lezen op een moment dat het jou uitkomt.

Neem gerust contact op als je meer informatie wilt.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.